Live.com, msn.com windowslive.com hesabı almak

@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın



Microsoft, resmi olarak @windowslive.com ve @live.com uzantılı e-mail adreslerini hizmete soktu. Kendinize bir @windowslive.com uzantılı email adresi edinmek için aşağıdaki "Kaydol" bağlantısına tıklayınız.

Not: Eğer hali hazırda oturum açmış bulunuyorsanız ve sağ üst köşede "Oturumu Kapat" bağlantısı mevcutsa önce ona tıklayınız, sonra yeni adresinizi edinmek için gerekli olan adımları izleyiniz.

Windows Live ID'nizi alın

@windowslive.com için TIKLAYIN...

Kaydolun. Oturum açın. Bir şeyleri başlatın.
Windows Live ID'niz çevrimiçi dünyanızı biraraya getiren yeni hizmetler kümesini deneyimleme biletinizdir. Windows Live Hotmail'in, Messenger'ın, Spaces'in ve daha pek çoğunun güncelleştirilmiş sürümlerine erişmek için onu kullanın.
Live'ı kullanıyor musunuz?
MSN Hotmail, MSN Messenger veya Microsoft Passport hesabınız varsa, zaten Windows Live ID'niz vardır -- değişiklik gerekmez! Yalnızca Canlı yaşama başlamak için geçerli hesap bilgilerinizle şimdi oturum açın.

YADA:
Önce KAYDOL buraya tıkladıktan sonra aşağıda yazılı kodu tarayıcınıza yapıştırıp git' tıklayınız. ve yeni ekletilerin eklendiğini görecek live.com-live.de msn.com vs. hangisini isterseniz alabilirsiniz.
Not: Adres çubuğuna aynı sayfadaki adresi silip sayfadan çıkmadan boş alana yazmalısınız. !!!!
Kod aşağıda
KOD BURADA TIKLAYINIZ TAMAMINI KOPYALAYINIZ

5 yorum:

Adsız,  20 Ekim 2011 09:48  

live.tr yi hotmail.com gibi kullanabilir miyiz?

film izle 1 Ocak 2012 14:37  

msn kaydol anlatımınız çok güzel teşekkürler

bilal 12 Şubat 2012 15:09  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Medyacı 2 Şubat 2022 06:52  

Bedava kesintisiz kaliteli sohbet için sizlerde bizlerin arasına katılın üyeliksiz sohbet edin. Çevrim içi ücretsiz sohbet odalarının doyasıya keyfini sürün üstelik kayıtsız üyeliksiz bir şekilde şehir sohbet odalarından farklı ülkelerden arkadaşlık kurun.
Sohbet
Sohbet
İrc Forum
Sohbet

Chat
<a

Medyacı 21 Mart 2022 01:06  

Değerli arkadaşlar Biz bu işi severek yapmayı ilk  hedef olarak benimsedik seçtik. 2020 Aralık ayında kurulmuştur. 2021 Şubat ayında yeni alt yapımızı tamamladık ve son olarak web sitemizi yeniledik. BizimSHELL İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ aktivite alanı olarak kendisine web tasarım, web programlama ve uygulamaları, radyo hosting, web hosting, sunucu kiralama, seo hizmetleri, sanal mağaza tasarımı ve kurulumu ve bütün bu alanlarla ilgili teknik destek ve danışmanlık hizmetini seçmiştir. Sizlerde en uygun paketlere sahip olmak için anında bizi tercih edebilir . Bize web sitemizden ister canlı olarak destek alabilir iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz. 7/24 teknik destek ekibimizle size anında destek sağlıyoruz.
Web Hosting

About This Blog

  © Blogger template Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP